miercuri, 11 mai 2011

Scrisoarea unui angajat RaiffeisenRaspunsul?
“A ajuns un caz national si ne-a surprins deoarece conducerea sindicatului a avut o discutie cu el si i s-a propus o alta functie, superioara, pentru a obtine un salariu mai mare, dar a refuzat. El vrea un salariu mai mare pe aceeasi functie”, a declarat pentru Conso.ro, Constantin Paraschiv, presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB). "
Asta e solutia lor? Sa reduca la tacere pe cei care fac galagie? Fie prin "mituire" (adica promovare...gen, te promovam, numai pastreaza tacerea), fie prin concediere, nu? Dar cu restul angajatilor, restul colegilor lui care treiesc din acelasi salariu ce se intampla? Aveti pentru toti functii superioare? Pun pariu ca nu...

“Banca ne-a explicat: nu avem cum sa il platim mai mult la nivelul acestei pozitii. Oricum, am inteles ca este pe niste forumuri, vinde miere, are si stupi de albine”, a precizat presedintele FSAB, incercand sa arate ca angajatul nemultumit are si surse alternative de venit.
Si asta e un lucru rau, nu? Ca mai are si alte surse de venit? Normal, ca altfel, pana in ziua de azi, ii murea copilul de foame. Deci e clar ca mai are si alte surse de venit.... Insa ce se intampla cu cei care nu le au? Si trebuie sa se descurce doar din salariu?

Paraschiv ne-a declarat ca pentru functia pe care este angajat contestatarul, salariul la nivelul intregului sistem bancar este aproximativ acelasi. In aceeasi categorie de venituri reduse se regasesc si casierii, iar opinia publica trebuie sa inteleaga ca salariile mari in banci incep de la functiile de conducere in sus
No comment!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu