vineri, 1 octombrie 2010

I'm alive...and kicking :)

Hello!  
Missed me?
Da...still alive...still kicking. Am fost putin ocupata in ultimul timp cu un job cam...nepotrivit si care mi-a ocupat mai tot timpul (si nervii, dar nu mai conteste... ). Acum sunt job-less again. Stiti cum se zice, mai bine singur decat intr-o proasta companie? Ei...eu am aplicat zicala si la nivelul job-urilor.
Poate o rasari soarele si pe strada mea...si oi reusi vreodata sa imi gasesc ceva de munca mai...normal...undeva...candva...
In rest...ma zgribulesc bine in casa, in patura... Ma deprima tare toamna...frigul... Am chef doar sa stau in pat, in plapuma, la caldura...si sa dorm...pana o veni primavara. Nu sunt chiar asa proaste animalele care hiberneaza...stiu ele ce stiu. Why can't we?
Nu am nimic cu iarna...e placut cand ninge asa linsitit...sa petreci cateva zile la munte, la schiat..e chiar ok... Dar, din pacate, iarna nu dureaza numai cateva zile... Si mai ales ca se anunta a fi o iarna cam geroasa...nu ma bucura deloc. Dar om trece si de asta...vine ea vara. Macar de-om avea parte de ceva zapada...  sa facem iar un .
O sa revin cu un nou post cand voi avea mai multa inspiratie... Momentan am vrut doar sa va anunt ca inca mai traiesc...si ca-s ok...si nu am parasit blogul.
Love ya, all!

Va pupa Baby!

2 comentarii:

ANDREEA spunea...

Da.Ar cam trebui sa scriu si eu pe blog ceva asemenator ca ncic eu nu am mai dat pe acolo de mult..:))

CrazyGeminiGirl spunea...

baby...in legatura cu jobul, daca chiar vrei sa gasesti ceva, da-mi un semn pe nr 0745602239, caci s-ar putea sa te pot ajuta..
o seara faina!

Trimiteți un comentariu