vineri, 28 mai 2010

Bailando por un sueno...Go Romania!!!

Am vazut acum vreo 2 saptamani dansul lor si mie una mi s-a parut genial. E vorba despre Laura Cosoi si Bogdan Boanta si dansul lor de prezentare la "Bailando por un sueno" ( "Dansez penru tine" in varianta spaniola si...internationala).
Melodia este superba, ca si coregrafia de altfel...dansul complet in acord cu versurile...si...perfect executat...parerea mea (de nespecialist). Sunt sigura ca cei doi vor face o figura frumoasa la "Bailando por un sueno"...si dupa mine, chiar ar merita sa castige.

Dansul de prezentare (pentru cine nu mai are rabdare, fast forward la min 4:00, cand incepe dansul):Din pacate unii membri ai juriului se pare ca au ceva impotriva tarii noastre (sau poate ca le este frica de faptul ca le-am putea "sufla" trofeul, in loc sa-l castige tara lor ?? ). Oricum, este clar ca acela nu a fost un dans de nota 4...si doar invidia si rautatea au facut-o pe acea doamna sa dea o nota atat de mica pentru un dans atat de frumos.


Si asa cum ne-au obisnuit, si saptamana trecuta ne-au incantat cu un tango senzual, corect si...frumos. Bravo copii!!! Felicitari!!!

2 comentarii:

Danube Daughter spunea...

Dansul de la primul video mi se pare... mai mult decat un dans, este o viata intreaga, o traire umana, trairi de fapt, de toate felurile, este o imbinare de trupuri care exprima destinul, o impletire, o dragoste, mii de sentimente, e intreaga imagine a sortii, a omenirii, e un suflet spulberat, iar oamenii aia, mult prea preocupati de tehnica si orgolii, au uitat sa vada asta.

日月神教-任我行 spunea...

Although I do not know you but I have an article on how important gratitude no words can only say thank you .

Trimiteți un comentariu