vineri, 24 decembrie 2010

Mos Julie

Acum cateva zile va anuntam despre minunatul giveaway a lui Julie.  Mare a fost surpriza sa aflu ca eu am fost norocoasa care a castigat, si chiar azi, in Ajunul Craciunului, am primit coletul. Mosul a venit la mine...daca am fost fata cuminte.

Deci...pozeee

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Dupa cum vedeti, si motanul meu s-a bucurat de produse. Doar erau cu..pisici.
Ce pot sa mai zic in afara ca sunt extreeeem de incantata si nici nu mai zic cat de fericita sunt ca am acum sosetele cu Hello Kitty si portafrdul. Pentru ca eu sunt o mare fana Hello Kitty (si...pisici in general ) deci nu ma putea nimeri mai bine


Love you, Jules!!! Multumesc mult de tot!
Si...sarbatori fericite tuturor!!!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa iti umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

Jules spunea...

Ce ma bucur ca a ajuns la timp! Sa te bucuri de ele! Craciun Fericit!

LAURA spunea...

felicitari!ai castigat un premiu pe cinste!

Miuri spunea...

deci oja kiko nuanta aia o am si eu:))

radiowhisper.com spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu