luni, 8 februarie 2010

To Valentine or not to Valentine...


Cred ca "Valentine's Day" este sarbatoarea cea mai disputata. Multi anti-valentine's spun ca ei nu o recunosc/serbeaza pentru ca este imprumutata de la Americani, ca se satura de inimioare peste tot prin magazine, ca nu au nevoie de o zi speciala pentru a-si demonstra iubirea, ca ei o sarbatoresc zilnic. Pentru cei pro-valentine's este o ocazie buna de a face o surpriza persoanei iubite, de a petrece o seara romantica...si a se bucura de iubire intr-un cadru mai special. Sa nu-i uitam si pe cei care de Sf. Valentin sunt siguri si stau inchisi in casa, deprimati, gandindu-se daca sa isi taie venele sau sa le lase lungi...
Eu sunt undeva la mijloc... Sunt de acord ca nu e nevoie de o zi speciala pentru a sarbatori iubirea...e frumos sa iti arati sentimentele in fiecare zi. Dar cate din noi primim chiar zilnic flori? Sau declaratii de dragoste? Grijile vietii de zi cu zi, rutina...ne fac sa mai uitam de micile atentii de dragoste...asa ca o zi in care sa ne luam gandul de la griji si sa avem parte de putin romantism in viata noastra nu strica. Si pana la urma si femeia o apreciem (sau ar trebui) zilnic...si totusi de 8 martie sarbatorim ziua femeii si a mamei. De ce sa nu ne bucuram de o mica atentie in plus?
Si da...este o sarbatoare "imprumutata" de la Americani. Dar sincer, nici noua, romanilor, nu ne-ar mai strica niste sarbatori si distractii in plus. Si nu m-ar deranja sa devina mai popular chiar si Halloween-ul. O petrecere in plus...o seara in care ma imbrac in ce am eu chef...nu-mi suna deloc rau.

Deci...parerea mea proprie si personala: intr-adevar iubirea merita sarbatorita in fiecare zi. Si nu trebuie sa asteptam o anumita zi ca sa ne declaram sentimentele si sa facem mici surprize persoanei iubite; dar o aniversare in plus nu strica. Ba chiar doua....daca sarbatorim si Valentine's Day si Dragobetele.
All you need is love!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu