sâmbătă, 12 septembrie 2009

I've got issues...In ultimul timp nu mai am rabdare sa mai ma uit la un film pana la capat...cel putin nu acasa si nu daca sunt singura... Probabil ca asa cum zicea JJ...simt nevoia sa socializez...sa vorbesc cu lumea...sa nu fiu singura... Is that normal? Or am I insane?
Exceptie fac unele filme pe care vreau sa le vad, pe care le astept de cum apar...si stiu ca sunt interesante si o sa-mi placa. Zilele trecute m-am uitat cu placere la The Final Destination si am savurat mortile sadice de pe acolo. :) Dar banuiesc ca asta nu ma face mai normala, nu? Clar nu este un punct in plus pentru sanatatea mea mentala. :) Sau Supernatural...serialul meu preferat....ieri, de cum m-am trezit am vizionat episodul...de Jensen am mereu chef.. ;)
Dar in general nu am nici o tragere de inima sa ma uit singura la filme... Si am strans in calculator vreo suta si ceva de giga de filme...si tot mai scot cand gasesc ceva ce mi se pare a fi interesant... Le tot strang acolo, in speranta ca intr-o zi o sa am chef sa le urmaresc...sau ca voi avea cu cine.
Si doar stau in fiecare zi si ma plictisesc...si ma tot invart prin casa, imi fac de lucru pe net...dar nu am chef de filme... Nu mai am rabdare...nu stiu de ce... Nu-mi place sa stau in casa, nu-mi place sa fiu singura...vreau sa ies in oras, vreau sa socializez...nu-mi place tacerea...mi-e frica sa raman cu gandurile mele...Vreau sa fiu inconjurata de lume, sa fie zgomot, sa nu am timp sa gandesc...deloc...
E clar...I've got issues...

Un comentariu:

Trimiteți un comentariu